fredag 2. mars 2012

Canberra tur


På torsdag (1.mars) dro vi på dagstur til Canberra. Bussen gikk kl 7.00, så vi måtte stå opp kl 5.00 for å rekke det. Gikk faktisk overraskende fint! Turen til Canberra tok ca 3,5 – 4 timer. Vi stoppet på veien ved Goulburn for å spise litt, var en veldig koselig liten cafe, med kule skilter i taket:


I Goulburn er ”The Big Merino”, en svær statue av en merino



Da vi kom til Canberra dro vi til et krigsmuseum. Var helt ok, men ble litt mye krig etter hvert. Blir fort litt kjedelig når man ikke vet så mye..


Etter dette dro vi til Parliament House for å se på Question Time i en time + en 45 minutters guidet tur etterpå. Ble litt for mye med 2 timer politikk for meg, ganske trøttende etter hvert, men veldig kjekt å ha vært der!
Etter dette var vi på et kjøpesenter en liten time, før vi dro tilbake til Sydney igjen. Var en lang dag, da vi kom hjem kl 22.30..
Var en veldig rar by, er designet for å være en stor og populær hovedstad, noe den ikke er. Tomme gater og lite folk… 

Vi snakkes snart!

- Suzanne


2 kommentarer:

  1. Spennende og lærerikt! Blir nok en del slike utflukter på dere, men det er jo en fin måte å lære om det landet dere besøker.
    Fine bilder,Suzanne!

    Her har snøen forsvunnet (endelig) og denne uken har vi fått en liten forsmak på våren med 5-8 herlige plussgrader. Hjelper litt på nede på jobben også det.

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det :)

      Ja, leste det på bloggen din, er innom innimellom Morsom den steinen som ligner på en hund! ;)
      Det kan jeg tenke meg, alt hjelper der nede..! hehe :) Hils alle ;)

      Slett