torsdag 15. mars 2012

Volleyball & Bed bugs

Ja, blir snakk om noe kjekt og noe kjipt her.. Vi tar det gøye først vi! :D

Var volleyball i Moore Park i går! Vi var 9 Gateway studenter som møtte opp. Var veldig kjekt og utrolig gøy å spille volleyball igjen :) Pluss at det var deilig å bevege seg litt og få tankene litt vekk fra eksamens-stresset.. Var eksamen i går, og er eksamen i mogren, så har vært mye lesing i det siste!
Her er litt bilder fra volleyballen :D

 Herlige Karoline

 Julie

Ordentlig "bromance" mellom Baard og Ola ;D hehe!

Anniken tar fingerslag, Tim ofrer alt, Ola måper

Baard


Også over til det kjipe - vi har bed bugs...
Fikk i går en fyr - skadedyr bekjemper, til å komme for å skjekke ut om vi hadde bed bugs eller ikke.. Det hadde vi altså, så da begynte han å behandle dette. Det ble gjort ved at han endevente hele sengen og satte seng og madass på høykant for å spyle de med et middel, som han også tok i kantene på gulvet. Så pga dette kunne vi ikke sove i sengene våre i natt. Veldig god timing da vi har sittet å øvd til eksamen i dag, trøtte.. Mens Inga og Emilie var smart nok til å overnatte hos andre, endte vi opp med å bruke to av de madrassene som var tørket mest og sov på de og to sov på sofa putene. Så stuen vår er et eneste kaos nå!


Nei, nå må jeg gå over de to siste oppgavene til eksamen i morgen, ta en liten øvings også lalle ;) Skal bli god å sove nå, og enda bedre å bli ferdig med eksamen i morgen! :D

Håper alt står bra til hjemme! ♥ Så snakkes vi plutselig ;D
I dag er det faktisk bare 2 mnd til jeg drar hjem!!! :O (om jeg drar med fellesreisen og ikke blir igjen en liten stund til da...) Det er sykt det! Tiden går fort! ;)



Stor klem fra meg :D
- Suzanne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar