torsdag 23. februar 2012

Manly Beach, Australian Open


Omsider kommer innlegget fra Manly…

Vet ikke om dere har hørt om Australian Open Of Surf. Det er hvertfall en surfekonkurranse hvor verdens beste surfere er med. Varer i ca en uke, så vi dro i ut til Manly på lørdag (18.feb), nest siste dagen. Var veldig vanskelig å skjønne opplegget, men vi fikk med oss litt skate-konkurranse, og sett litt surfing, men det var bare oppvarming da.. 




Litt folk...

På ettermiddagen var meg og Turid på et foredrag med Bethany Hamilton hvor hun skulle snakke om hennes arbeid og samarbeid med Paddling Against Poverty og WorldWision hvor de hjelper sultne og fattige, var for eksempel med å hjalp ofrene etter tsunamien i Thailand. Bethany Hamilton er en proff surfer fra Hawaii, som ble angrepet av en hvithai og mistet den ene armen da hun var 13 år, 3 uker etter angrepet var hun på surfebrettet igjen! Utrolig dame! Er laget en film basert på hennes liv, Soul Surfer. Denne viste de etter foredraget, anbefales på det sterkeste! Fy søren!!! Og når filmen var ferdig hadde de et lite, mer personlig, intervju med henne. Snakker om sterkt menneske! 
Sier det igjen – SE FILMEN!!!


Og bare helt tilfeldig, på vei hjem på fergen, kl. 22.45, er vi vitne til det fineste fyrverkeriet, rett ved Oprahuset! Snakker om å gå amok med kameraet da!! Hahah!





Fint ikke sant?




Håper alle har det fint hjemme, og at været ikke er altfor gale ;) Her nede har det endelig vært mye fint vær, selv om solen har en lei tendens til å gjemme seg litt bak skyene når vi er på vei ned til stranden etter skolen.. Typsik det, men vi får hvertfall sol på kroppen :)
Ellers har jeg det veldig bra, selv om jeg savner dere der hjemme ♥ ;)

Vi snakkes plutselig! :D
- Suzanne


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar