onsdag 25. april 2012

Anzac Day


På onsdag, 25. april, hadde vi fri fordi det var hellig dag, Anzac Day, dette er en dag for å hedre de som døde under krigen.
Siden vi hadde fri ville vi prøve å utnytte dagen og få sett litt av Sydney. Vi har nemlig utsatt alt av turist ting hele tiden. ”Det må vi gjøre, men kan ta det senere, vi har jo 2 – 3 måneder igjen..” Så kom dagen da det plutselig bare var 1 mnd igjen, hvor 2 av de ville bli brukt inne med hode i bøkene for å lese til eksamen og ha eksamen… Veldig lurt av oss, vet. Men nå har vi nå fått sett en del i går, så er ikke mye igjen på to-do lisen vår nå ;)
I går tok vi bussen til Watsons Bay (lite sted nord for Bondi), var veldig koselig der. Derfra tok vi en båt innt il byen. Gikk litt rundt på The Rocks, var veldig mye folk der og god stemming. Var innom en koselig kafe for å spise lunch der også. Siden det var Anzac Day, så var det masse folk i gatene, mange i dress eller uniform - minnet nesten litt om 17.mai :) Var også fult av liv i flere av barene vi gikk forbi, forstod det slik at folk begynte å drikke etter en eller annen parade… :P
Vi var også en liten tur i Chinese Gardens (veldig fint!) mens vi ventet på at Madeleine skulle komme inn til Darling Harbour for å spise på Hard Rock Cafe med oss :) Veldig koselig det også! :D God mat!


 
 Watsons Bay
 Inga, Anniken, Emilie og Suzanne

Parken i Watsons Bay med byen i bakgrunnen ;)


Blåste bare litt på båten.. haha!

 
Koselig kafe :D

 


Kineser pose!!




- Suzanne

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar